X
تبلیغات
رایتل


























بانوی بهار

شبکه* 3 برنامه آشپزی داشت آقایی که اسمش را هم نمیدانم آستینهایشان را بالا زده بودند تا خوراک قارچ درست کنند ( البته اینطور نبود آستینهایشان تا مچ پایین بود خواستم متنم کمی زیباتر جلوه کند) بنده هم از سر بیکاری فراوان هوس کردم این برنامه را ببینم شاید به اطلاعات آشپزیم اضافه شود... خلاصه با معرفی مواد لازم نوبت به طرز تهیه رسید... از زبان ایشان بخوانید ادامه را...

_ اول قارچها رو 4 قاچ میکنیم میریزیم داخل ماهی تابه 3 دقیقه فرصت میدیم تا قارچها نرم بشه 1 دقیقه از سرخ شدنشون که گذشت آبلیمو اضافه میکنیم تا آب نندازه.. تو این 3 دقیقه دلمه های رنگین و خلال میکنیم و میریزیم داخل ماهی تابه ..5 دقیقه تفت میدیم بعد از 12 ثانیه سرکه بالزامیک و اضافه میکنیم 1 دقیقه که گذشت نمک و فلفل و اضافه میکنیم بعد از 5 ثانیه شکر اضافه میکنیم تو این فاصله پیازچه هارو خورد میکنیم 5 دقیقه که تموم شد پیاز چه ها رو اضافه میکنیم 2 دقیقه تفت میدیم بعد خامه رو اضافه میکنیم 15 ثانیه هم میزنیم حالا غذا آماده شده تو ظرف میکشیم و 1 دقیقه صبر میکنیم تا خنک بشه بعد میل میکنیم !!!!!

به قدری دقیقه و ثانیه را بکار برد که آخر نفهمیدیم آشپزی از کجا شروع شد و به کجا خاتمه یافت...


شبکه* پنج یک آشپز آقا دارد بسیار شیرین سخن و خودشیفته.. وقتی جلوی دوربین می ایستد احساس یانگوم بودن را میتوان در چهره اش دید طوری قارچها را خورد میکند که یک بار قارچ از زیر کارد سر خورد و شانس آوردند به سر مجری نخورد... این امر در مورد بقیه مواد خورد کردنی هم مصداق است.. بعد ماهی تابه را چنان تاب میدهد که مواد داخلش تا نصفه از ظرف بیرون میپرد و ایشان با حرکت آکروباتیک آنها را در هوا جمع میکند!! این حرکات بسیار زیبا خواهد بود که یک آهنگ ریتمیک هم در همان لحظه پخش شود مطمئنم بینندگان با خاطره ایی شاد آشپزی را به ذهنشان خواهند سپرد..

چند روز پیش ایشان با همین حرکات در حال تهیه املت قارچ بودند( دقت کرده اید که به تازگی  غذاهایمان چقدر قارچ دارد) بعد آقای مجری با زبان بی زبانی سعی در قانع کردن ایشان داشتند که" آقا وقت برنامه رو به اتمامه کمی سریعتر" اما از آنجایی که آشپز محترم احساس میکردند فن بیان خوبی دارند و همه دلشان غنج میرود برای سخنرانی ایشان  یاد خاطره ایی از دوستشان افتاده بودند که هیچ ربطی به آشپزی نداشت همینطور تعریف میکردند و لبخنهای ملیح میزدند.. بیچاره مجری قارچهای داخل ماهی تابه را تفت میداد و میگفت " ببخشید قارچها نسوزه" آشپز هم اصرار داشتند که قارچها نخواهد سوخت و همچنان در حال سخنرانی بودند که یکدفعه قارچها سیاه  شد آشپز برای ضایع نشدن ماهی تابه دیگری آوردند و تخم مرغهای زده شده را داخلش ریختند و مواد را رویش چیدند مجری هاج و واج مانده بود که این چه جور املتیه؟ آشپز هم فرمودند" این و به سبک خودم درست کردم"!

پ.ن:جدیداچقدر آشپز مرد داریم در رسانه*ملی؟

نوشته شده در 16 اسفند 1390ساعت 04:43 ب.ظ توسط بانوی بهار


Design By : Pichak